Nieuw management moet Publicarto klaarstomen voor toekomst

Guy Spietaels, gedelegeerd bestuurder, en Guy Van den Broeck, Ideation director, staan sinds kort aan het roer van Publicarto N.V. (Aalst), de regie van verschillende ledenbladen zoals Femma, Okra en De Bond.

Spietaels en Van den Broeck moeten Publicarto een nieuw tijdperk inloodsen. Het wordt hun taak om de driehoek tussen content, specifieke doelgroep en adverteerder optimaal uit te diepen. Het is ook de bedoeling om vernieuwende concepten te ontwikkelen.

Naast de tak "regie" zal Publicarto ook focussen op de verdere ontwikkeling van de unit "Publisher & New Offerings". Zo zal de unieke C-level-titel "MT" evolueren van een eensporige magazine-aanpak naar een multi-touchpoint content curator met de focus op "inspiring & future oriented high level leadership".

Een tweede product dat in de schijnwerpers komt te staan is "SnapPress", een Augmented Reality-app van Franse origine. Deze app wordt exclusief vertegenwoordigd in België en Nederland door Publicarto Publisher & New Offerings. De divisie zal de app ook verder ontwikkelen in functie van de behoeften van bedrijven en merken.