IsDaNIX lanceert on-line evenementenplatform Eventalix

IsDaNIX B.V.B.A. (Leuven) lanceert met het on-line platform Eventalix een tool die het organiseren van evenementen makkelijk maakt. Vrijwilligersverenigingen en organisaties kunnen voortaan gratis gebruik maken van het digitaal platform voor het organiseren van hun pannekoekenslag, spaghetti-avond en andere events.

Met Eventalix kan men evenementen overzichtelijk opvolgen van bestelling tot betaling. De applicatie brengt een efficiënt beheer van de administratie van een evenement binnen bereik.

Op het platform wordt een evenement aangemaakt, waarna de link onder de leden wordt verspreid. Geïnteresseerden kunnen zich on-line inschrijven en meteen hun bestellingen plaatsen. Tijdens het evenement zelf kan de organisator Eventalix gebruiken om extra bestellingen op te nemen en betalingen bij te houden.

De basisversie van het evenementenplatform is gratis voor verenigingen. De komende maanden zullen er extra, mogelijk betalende, functionaliteiten aan worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om sponsors toe te voegen.

De tool is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels en bestaat ook als mobile app.

Ambitie van IsDaNix is Eventalix als referentie voor elke lokale vereniging in de markt te zetten.

Meer info: https://eventalix.org.