Sophos integreert Sophos Mobile Security met Microsoft Intune

Sophos kondigt de integratie aan van Sophos Mobile Security met Microsoft Intune. De integratie stelt Microsoft Intune-klanten, die Sophos Mobile Security 9.0 gebruiken, in staat toegangscontroles te configureren die worden gevoed door de nieuwste informatie over de dreiging van mobiele apparaten.

Werknemers kunnen zodoende veilig werken en toegang verkrijgen vanaf elk apparaat of elke locatie, met behoud van de bedrijfseisen.

De Sophos-integratie draait op Microsoft Azure en stelt IT-beheerders in staat individueel het gebruiksbeleid van het apparaat te configureren binnen Microsoft InTune, zodat werknemers productief kunnen werken vanuit de apparaten en applicaties die zij verkiezen, terwijl bedrijfsconformiteit gewaarborgd blijft.

Als een individueel endpoint wordt gehackt, hebben beheerders toegang tot gedetailleerde beveiligingsinzichten van Sophos Mobile Security, zodat zij effectiever kunnen beslissen wanneer een individueel endpoint moet worden vergrendeld en toegang tot bedrijfsgegevens geweigerd.

Meer info: 00-31/16.480.240 of http://www.sophos.com.