Qover helpt start-ups bij verzekeren van communities

Verzekeraar Qover N.V. (Schaarbeek) kondigt een samenwerking aan met een selecte groep Belgische starters voor de lancering van een verzekeringspakket op maat voor hun communities. Start-ups mozzeno.com, i-Lance en Accountable zullen de verzekering van Qover aanbieden.

Qover helpt digitale platformen met geïntegreerde verzekeringen voor hun community. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie is Qover in staat om verzekeringen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de verwachtingen van de hedendaagse consument. De scale-up verzekert intussen meer dan 20.000 personen in zeven Europese landen.

De drie start-ups waarmee Qover samen werkt focussen op het ontlasten van hun community. Zo geeft de app van Accountable free-lancers een volledig overzicht van hun bedrijf. De app laat hen toe om op een eenvoudige manier facturen te maken en real-time inzicht te krijgen in hun belastingen.

Start-up mozzeno.com wil op een indirecte manier investeerders matchen met mensen die op zoek zijn naar middelen om een persoonlijk project te financieren en i-Lance is dan weer gericht op free-lancers.

Meer info: 02/588.25.50 of http://www.qover.com.