Brother en EuroForm sluiten meerjarige samenwerking

Brother International (Belgium) N.V. (Groot-Bijgaarden) en EuroForm A/S (Smoerum) hebben een meerjarige samenwerking op vlak van managed print services (MPS) afgesloten. EuroForm is het bedrijf achter de JetAdvice-producten en diensten.

Om tegemoet te komen aan de vele veranderingen wat betreft MPS gaat Brother JetAdvice-oplossingen en diensten aanbieden aan zijn verdelers en klanten. Dankzij de printer fleet management-oplossing JetAdvice Manager kunnen Brother en zijn verdelers afdrukomgevingen monitoren en deze data vertalen naar meerwaarde voor de klanten.

Het nieuwe rapportage-portaal JetAdvice Premium draagt dan weer zorg voor de actiegerichte rapportages die de volledige MPS -evenscyclus bestrijken.

JetAdvice werkt merkonafhankelijk, wat een groot voordeel inhoudt voor ondernemingen die een gediversifieerde afdrukomgeving hebben met toestellen van verschillende fabrikanten. Dankzij de samenwerking met EuroForm kan Brother nu een veelzijdige oplossing aanbieden aan zijn verdelers en klanten.

Meer info: 02/746.41.11 of http://www.brother.be en http://www.euroform.com.