Ivanti brengt één oplossing voor patch- en applicatiebeheer

De Amerikaanse unified endpoint management (UEM)-specialist Ivanti (South Jordan, Utah) lanceert Ivanti Security Controls. Deze oplossing biedt uitgebreid patch-beheer voor besturingssystemen en applicaties van derden op fysieke en virtuele servers en desktops. Ivanti Security Controls maakt ook dynamische whitelisting en granulair rechtenbeheer mogelijk vanaf één enkele beheer-console.

Het beheren van de beveiliging van apparatuur die verspreid is over verschillende vestigingen en locaties is bijzonder tijdrovend. Het Ivanti Security Controls-platform moet beveiligingsprocessen vereenvoudigen door gebruik te maken van een uniforme oplossing die focust op de belangrijkste aanvalsvectoren die bedrijven bedreigen.

Door geautoriseerde en ongeautoriseerde software in een omgeving in kaart te brengen en deze te verdedigen en beschermen, combineert Ivanti Security Controls essentiële componenten die hedendaagse organisaties nodig hebben om hun blootstelling aan veiligheidsrisico's te minimaliseren.

De nieuwe oplossing van Ivanti ontdekt on-line en off-line workstations en servers, scant naar ontbrekende patches en implementeert ze waar nodig. De agentless-technologie voor Windows-systemen minimaliseert de impact op systeem-workloads, terwijl optionele agent-policies ook kunnen toegepast worden voor grotere flexibiliteit en patch-nauwkeurigheid.

Meer info: 00-353/1.411.7100 of http://www.ivanti.com.