Nieuwe Covestro Direct Store gaat on-line

Covestro, één van 's werelds grootste polymeerproducenten, lanceert een nieuw digitaal B2B-verkoopsplatform. Klanten van de materialenproducent kunnen voortaan via deze Covestro Direct Store 24 uur per dag zaken doen in slechts een paar klikken. Via het nieuwe digitale platform covestro.asellion.com kunnen zij makkelijk, flexibel en veilig chemische producten inkopen.

De ontwikkeling van de Covestro Direct Store nam anderhalf jaar in beslag. De winkel is bedoeld om de aankoop van chemische producten klantvriendelijker en efficiënter te maken en biedt ongeveer 80 producten aan voor de vervaardiging van hoogwaardige kunststoffen.

De Covestro Direct Store is vooralsnog de enige on-line shop op het Asellion-platform. Alleen Covestro-verkopers en hun klanten hebben er toegang toe.

De technologie binnen het Asellion-platform is evenwel ontworpen als een schaalbare en veilige SaaS-oplossing, die in de toekomst wellicht ook derde partijen en andere fabrikanten de kans zal bieden om hun eigen Direct Store via Asellion te hosten. Na enkele verdere tests en ontwikkelingen zal dit naar verwachting later dit jaar al mogelijk zijn.

Het in Amsterdam gevestigde Asellion is een volle dochter van Covestro AG. Het bedrijf geeft invulling aan Digital@Covestro, de nieuwe digitale strategie van de Covestro-groep.

Meer info: http://www.covestro.com.