Water-link in zee met Suivo voor asset management-oplossing

De Antwerpse watermaatschappij water-link werkt samen met technologiebedrijf Suivo N.V. (Edegem) om alle voertuigen, machines én gereedschappen met een energiezuinige tag toe te rusten.

Via intelligente positiebepalring zullen de tags informatie over de meer dan duizend activa verzamelen en digtaal ter beschikking stellen in het Suivo IoT Cloud Platform, een moderne en gebruiksvriendelijke web-applicatie.

Om concurrentieel te blijven en de rendabiliteit te verhogen, zocht water-link een oplossing voor de ultra-nauwkeurige positiebepaling en het beheer (bijvoorbeeld keuringen, onderhoud, beschikbaarheid, ...) van alle assets, zowel outdoor als indoor, in gebouwen, opslagplaatsen en andere constructies boven én onder de grond.

Suivo, producent van innovatieve telematica- en IoT-toepassingen, ontwikkelde met track & trace als basisoplossing ingenieuze systemen die veel verder gaan dan louter de positiebepaling. Een eerste integratie van de digitale data uit het Suivo Asset Management-systeem is inmiddels gekoppeld met het GIS-systeem. In een latere fase komt er een tweede koppeling met de ERP-systemen van water-link.

Meer info: 03/451.36.40 of http://www.suivo.com.