Cayman-groep huldigt Novotel Wavre Brussels East in

De familiale Cayman-groep heeft in Waver zijn eerste viersterrenhotel ingehuldigd, met name Novotel Wavre Brussels East. Een en ander is het gevolg van een aanzienlijke renovatie-operatie, ter waarde van 7,5 miljoen euro, die voor een heuse transformatie heeft gezorgd.

Het hotel, dat 102 kamers telt, beschikt ook over seminarieruimtes. Blikvanger op de parking zijn de zestien laadstations voor Tesla. Het hotel legt ook pendeldiensten in naar verschillende bedrijven in de omgeving.

De in 1989 opgerichte Cayman-groep,is de belangrijkste franchise-nemer van de Accor-groep in België. De groep is bedrijvig in drie domeinen, met name de hoteluitbating, de vastgoedontwikkeling en het beheer van zijn onroerend goedpark.

In totaal baat de onderneming dertien hotels in België uit onder het ibis-, ibis Budget- en Novotel-enseigne.  Vorig jaar boekte de Cayman-groep, die 185 mensen tewerk stelt, een omzet van ruim 20 miljoen euro.

Momenteel broedt het bedrijf op verdere uitbreidingsplannen, zowel in eigen land als in het buitenland (lees: Frankrijk, nvdr.).

Viersterrenhotel Novotel Wavre Brussels East is gevestigd te 1301 Waver, rue de la Wastinne 43. Telefoon: 010/41.43.63. URL: https://www.accorhotels.com.