RBM Benelux viert 20-jarig jubileum met nieuwe look & feel

RBM Benelux B.V.B.A. (Genk), producent van componenten voor centrale verwarming, vloerverwarming en sanitaire installaties, viert dit jaar zijn twintigste verjaardag in de Benelux. De West-Europese tak van het Italiaanse bedrijf opende in 1999 een vestiging in Genk en bevoorraadt sindsdien verschillende groothandelaars en installatiebedrijven in de omgeving.

Om deze verjaardag op een passende wijze te vieren heeft RBM Benelux onder meer een nieuw logo gelanceerd. De bekende driehoek blijft, maar krijgt wel een modernere vormgeving. RBM Benelux plant dit jaar ook allerlei kortingsacties en extra's voor zijn klanten.

Het familiebedrijf werd 65 jaar geleden opgericht in Italië en groeide, met verschillende vestigingen wereldwijd, uit tot een belangrijke internationale speler.

RBM ontwikkelt en produceert alle producten zelf. De combinatie van betrouwbaarheid en de innovatiekracht van de R&D-afdeling draagt bij tot het succesverhaal van RBM. Zo werkt het bedrijf mee aan het prestigieuze Project Valley, een complex van 200 appartementen op de Zuidas van Amsterdam.

Meer info: 089/30.35.65 of http://www.rbm.be.

Meer sectornieuws

Agenda