OKI lanceert nieuwe C800-serie met ultracompacte A3-kleurenprinters

OKI Europe Ltd. introduceert de nieuwe C800-serie met ultra-compacte A3-kleurenprinters die professionele in-house resultaten leveren voor elk type bedrijf.

De C800-serie is toegerust met de digitale LED-technologie van OKI en is geschikt voor zeer uiteenlopende media in HD-kleur, van voorgesneden media tot opvallende posters en grote banners.

Dankzij de nieuwe energiezuinige fuser-technologie gebeurt het inschakelen, opwarmen en uitschakelen erg snel, waardoor bedrijven tijd en energie kunnen besparen zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit of prestaties.

De C800-serie omvat de C824 die ideaal is voor individuele gebruikers en werkgroepen met uiteenlopende behoeften. Gebruikers krijgen via de OKI Mobile Print App toegang tot support-video's voor het oplossen van eventuele problemen. Private Print en optionele Card Release-technologie voor gebruikersverificatie voorkomen onbevoegde toegang en helpen op die manier bedrijfsgegevens beschermen.

De C834 biedt dezelfde voordelen als de C824, maar beschikt over draadloze functionaliteit, zodat gebruikers direct kunnen afdrukken vanaf smartphones of tablets.

De C834 levert high-definition ProQ2400-uitvoerkwaliteit op meerdere niveaus en heeft een resolutie van 1.200 x 600 dpi voor scherpe, heldere en goed leesbare afdrukken.

De C844 tilt dan weer de productie van professionele reclame-, marketing- en informatieborden naar een hoger niveau en levert superscherpe tekst en afbeeldingen van hoge kwaliteit in een afdrukresolutie van 1.200 x 1.200 dpi.

Elke printer uit de C800-serie is toegerust met een overzichtelijk, gebruiksvriendelijk scherm en is Blue Angel-gecertificeerd voor energiezuinigheid.

Meer info: 02/257.46.20 of http://www.oki.be.