Audi opent uniek e-belevings-center in Antwerpen

Audi Import heeft aan de Desguinlei in hartje Antwerpen het belevings-center “The Place To -e-“ geopend. Tot eind juli kunnen autofans en kosmopolieten er zich uitleven in de e-scape room, elektrische mobiliteit ontdekken, genieten van een culinair spektakel aan de rollende tafel en een verborgen stukje Antwerpen ontdekken in de rooftop bar ONTOP. Bezoekers kunnen er ook een testrit boeken met de Belgisch getinte Audi e-tron, het eerste elektrische model van de constructeur dat in Brussel van de band rolt.

In “The Place To -e-“ staat beleving centraal. Zo kunnen in de e-scape room met een oppervlakte van 80 m² spelers de gevangen genomen ingenieur van de Audi e-tron helpen bevrijden terwijl ze elektrische mobiliteit op een speelse manier ontdekken.

De Audi e-tron en zijn optionele virtuele buitenspiegels vormen een essentiële sleutel in de uiteindelijke oplossing van de avontuurlijke puzzel.

Er werd veel aandacht besteed aan het gebruik van technologie: hologrammen, interactieve projecties, mechanische installaties, … elementen die vooralsnog niet vaak in een escape room opdoken.

Een wisselende tentoonstelling zal het publiek laten kennis maken met toekomstige elektrische Audi-modellen in hun conceptvorm, waaronder de Audi PB18 e-tron, een elektrische high-performance sportwagen en de Audi e-tron Vision Gran Turismo die vanuit een race-spel ontwikkeld werd.

In de e-arena kunnen e-sporters het virtuele race-voetbalspel “Rocket League” naspelen op een echt veld. In deze game besturen de deelnemers een voor de gelegenheid ontwikkeld elektrisch wagentje en proberen ze doelpunten te scoren op een soort voetbalveld.

The “Place To -e-” omvat ook e-lectrify & mobility: een expo waar bezoekers op een laagdrempelige manier de visie op duurzame stadsmobiliteit van Audi, de stad Antwerpen en hun partners van “Antwerpen morgen” en “Slim naar Antwerpen” zoals Poppy, Scooty en Velo, ontdekken.

Ten slotte kunnen gasten in “The Place To -e-” de Audi e-tron en zijn Belgische connectie beter leren kennen. In de CO2-neutrale fabriek van Audi Brussels bouwen drieduizend medewerkers mee aan de eerste volledig elektrisch aangedreven seriewagen van het merk met de vier ringen.

Bedrijfsevenementen kunnen er op aanvraag worden georganiseerd.

Meer info: 0471/17.00.12 of http://www.theplaceto-e.be.