Corneel Geerts zet exclusief partnership op met Heinloth UK Ltd.

Corneel Geerts Transportgroup N.V. (Wijnegem) zet een exclusief partnership op met Heinloth UK Ltd. (Basildon). Dat is een dochterberijf van de Duitse trailer-operator Heinloth (Roth bis Nürnberg) met een vloot van nagenoeg 600 opleggers en meer dan 375 medewerkers over heel Europa. Sleutelmarkten van Heinloth zijn de Benelux, Duitsland, Spanje, Portugal, Italië en Scandinavië.

Met het oog op de nakende Brexit richtte Heinloth UK een afdeling douane-inklaring op, zoals Corneel Geerts Transportgroup al eerder deed. Samen met Heinloth UK Ltd. zal Corneel Geerts Transportgroup dagelijks vertrekken bieden van of uit het Verenigd Koninkrijk voor groupagevrachten, deelladingen en full trucks loads (op aanvraag).

Naargelang van de uiteindelijke bestemming/oorsprong waarborgt de Antwerpse logistieke dienstverlener derhalve transittijden van 24, 48 dan wel 72 uur.

Heinloth UK zal ook gebruik maken van Corneel Geerts’ Belgische hubs voor groupagevrachten naar Europa. De UK-diensten van Corneel Geerts Transportgroup zijn in Beernem gecentraliseerd.

Meer info: 03/326.20.00 of http://www.cgeerts.eu.