Fujitsu pakt uit met nieuwe Unified Endpoint Security Managed Service

Fujitsu heeft een nieuwe Unified Endpoint Security (UES) Managed Service voorgesteld. Deze dienst biedt een volledig zicht op eindpuntapparaten en zorgt tevens voor een verbeterde beveiliging ervan.

De focus ligt onder meer op het detecteren en neutraliseren van cyber-bedreigingen, vooraleer deze gegevensverlies, ongeplande downtime of reputatieschade veroorzaken.

Eindpuntapparaten op het einde van een netwerk zijn de meest eenvoudige plaats voor aanvallers om toegang te krijgen. Op die manier ontstaat er voor bedrijven met activiteiten op meer dan één locatie, een risico op meerdere zwakke plekken in de cyber-beveiliging.

De nieuwe dienst van Fujitsu verzekert een uniforme begeleiding over de eindpunten heen. Naast de tijdsbesparing die het managen en het monitoren van deze apparaten met zich brengt, neemt Fujitsu ook de complexiteit weg bij de klant.

Bovendien wordt het zicht op bedreigingen verhoogd door het gebruik van de meest effectieve tools om die bedreigingen te monitoren, te voorspellen en te detecteren.

De Unified Endpoint Security Managed Service van Fujitsu combineert de mogelijkheden van Endpoint Protection, Next Generation Antivirus en Endpoint Detection and Response in één oplossing. M

Meer info: 02/536.61.11 of http://www.fujitsu.com/be.

Meer sectornieuws

Agenda