Basware introduceert SmartOrders

Basware Belgium N.V. (Erembodegem) lanceert een gemakkelijke manier voor afnemers om elektronische inkooporders (PO's) naar leveranciers te sturen. De nieuwe SmartOrders-service bevordert de samenwerking tussen afnemer en leverancier in het inkoopproces via actiegerichte e-mails.

Met de nieuwe SmartOrders-service kunnen bedrijven vervelende papieren en handmatige processen elimineren. Aan de hand van de SmartOrders-functionaliteit kunnen afnemers PO's in PDF-formaat naar hun leveranciers verzenden met behulp van actiegerichte e-mails en kunnen leveranciers de PO's per mail ontvangen.

Leveranciers hoeven zich niet te registreren of aan te melden om deze dienst te gebruiken, waardoor de acceptatie aanzienlijk wordt verhoogd. Ze hebben dan de mogelijkheid om antwoorden te verzenden en de PO's om te zetten in facturen, waarvoor verdere automatisering mogelijk is.

SmartOrders maakt deel uit van de uitgebreide e-Orders for Buyers-service van Basware. Die stelt afnemers in staat om elektronische PO's op verschillende manieren naar hun leveranciers te sturen - via de Basware-portal, het netwerk, EDI en nu in PDF-formaat per e-mail als ze gebruik maken van de nieuwe SmartOrders-functie.

eer info: 053/460.100 of http://www.basware.be.