Mobile Outfitters Benelux verdubbelt omzet in één jaar

Mobile Outfitters Benelux B.V.B.A. (Braine-L'Alleud) heeft vorig jaar zijn omzet quasi-verdubbeld tot 2,01 miljoen euro (1,15 miljoen euro in 2017). Het zusterbedrijf van Studio Telecom verdeelt 360° screen protectors en Style Skins in textuurkleuren voor mobiele apparaten (smartphone, tablet, laptop, smart watch, gaming).

De omzettoename is het gevolg van zowel de sterk toegenomen verhuur van RapidCut-machines (+ 32%) als van de groeiende verkoop van gesneden screen protectors. Mobile Outfitters heeft een RapidCut-machinepark in heel België.

Vorig jaar sloot de distributeur drie nieuwe partnerships af (Group VT, Loop en Huawei) boven op de vijf die in 2017 werden aangegaan (Krëfel, Proximus, Hifi International, Ed.com en 123 Telecom).

Mobile Outfitters Benelux heeft sinds 2016 het exclusieve distributierecht voor de Benelux inzake de RapidCut-machines van Mobile Outfiters US (Philadelphia, Pennsylvania). Dat staat bekend als wereldwijd fabrikant van Clear-Coat en Style Skins.

Met RapidCut is het mogelijk om, op vraag van de klant in luttele seconden tijd, de twee beschermingstypes (Clear-Coat en Style Skins) te vervaardigen voor alle draagbare multimedia-apparaten. De software van de RapidCut-machine bevat meer dan duizend modellen van aansluitbare toestellen.

Meer info: http://www.mobile-outfitters.be.