Horus levert boekhoud-software met artificiële intelligentie

Horus Software N.V. (Luik) lanceert Horus Office & Horus Mobile in Vlaanderen. Horus stelt de eerste boekhoud-software in Vlaanderen te zijn op basis van artificiële intelligentie. De software herdenkt de digitale boekhouding volledig. De software vendor stelt zich tot doel in de komende vijf jaar meer dan honderduizend boekhouders en bedrijfsleiders in Vlaanderen te overtuigen.

Horus Office biedt boekhouders en bedrijfsleiders op elk moment toegang tot een gedetailleerde, up-to-date analyse van hun boekhoudkundige situatie.

Horus zet zich af tegen de technologie van de jaren negentig waarmee alle bestaande boekhoud-software werd ontwikkeld. De software van Horus werd vanaf nul herontwikkeld, met gebruik van artificiële intelligentie en gedragsanalyse.

De software is beschikbaar in twee versies, met name Horus Office (de boekhoudersverie) en Horus Mobile (de bedrijfsleidersversie). De gedigitaliseerde documenten worden binnen Horus Office in een gedeelde database ingebracht. Met het systeem worden die automatisch en ogenblikkelijk geboekt, met behulp van artificiële intelligentie.

De software wijst de boekhouder met een rode kleur op wat hij of zij nog moet doen: nakijken, corrigeren of vervolledigen. De bewerkingen die volgen uit de boekhoudkundige regels worden automatisch uitgevoerd. Dat geldt ook voor toekomstige boekingen. Het kasboek wordt onmiddellijk en automatisch via artificiële intelligentie bijgewerkt.

Meer info: 04/287.64.35 of https://horussoftware.be.