Slots breidt assortiment uit met naadloos wandtextiel

Slots N.V. (Anzegem), beter bekend als Slots® PURETextiles, heeft recent zijn assortiment uitgebreid met exclusief naadloos wandtextiel op kamerhoogte. De assortimentsuitbreiding komt er na de overname van de voorraad en de productiemachines van Escolys Textiles N.V. (Anzegem).

Het is de bedoeling om onder de merknaam "KANVAZZ" minimaal twee nieuwe collecties per jaar uit te brengen.

Slots® PURETextiles kocht onlangs ook het bedrijfsterrein met bijhorende gebouwen naast de huidige bedrijfssite. Daardoor kan de textielproducent zijn productiecapaciteit verder uitbreiden. 

Slots® PURETextiles is de enige weverij in België die vrije dessins kan weven met jumbo jacquard-getouwen op een breedte van drie meter. Op die manier komt het bedrijf tot verschillende oplossingen voor elk interieur.

Vandaag is het kamerhoge luxueuze wandtextiel te vinden in verschillende hotels, kantoren en residenties in Europa, maar ook in de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, de Verenigde Staten, Canada, Australië en Kameroen.

"KANVAZZ" is eenvoudig te plaatsen in horizontale richting. De montage gebeurt van hoek tot hoek. Eerst wordt lijm aangebracht op de muur. Vervolgens wordt het "KANVAZZ"-doek geplaatst, worden de boorden afgesneden en de uitsnijdingen voor deuren en ramen gemaakt.

Meer info:056/77.48.50 of http://www.slots.be.