G DATA lanceert e-learning portfolio voor security awareness-training

IT-beveiligingsspecialist G DATA heeft een nieuw e-learning portfolio aangekondigd voor security awareness-training. De "Cyber Defence Academy" bestaat uit meer dan dertig verschillende on-line cursussen die organisaties kunnen toepassen om hun medewerkers te trainen.

In elke onderneming maakt het personeel immers deel uit van de eerste verdedigingslinie tegen cyber-criminaliteit. In de cursussen worden de nieuwste leermethoden gebruikt om kennis over te dragen waarbij zowel video als tekst worden gebruikt.

Dankzij de kracht van herhaling en het systematisch bijhouden van het leerniveau, blijft het gewenste gedrag bij de deelnemers top-of-mind en wordt er gewerkt naar een positieve beveiligingscultuur.

Voordat de training begint, kunnen IT- en HR-managers een kennistest uitvoeren om te bepalen waar de meest urgente trainingsbehoeften zich bij het personeel bevinden. Deze test maakt duidelijk welke onderwerpen er eerst moeten worden aangepakt. Bovendien kunnen deelnemers alle cursussen in hun eigen tempo afwerken.

Meer info: 02/808.33.11 of http://gdata.be.