Sophos neemt Rook Security over

Sophos neemt Rook Security LLC. (Carmel, Indiana) over. Dat is een toonaangevend speler op het gebied van managed detection & response (MDR). Rook Security beschikt over een 24/7-team van cyberthreat-jagers en incident response-experts die beveiligingsincidenten voor bedrijven van elke omvang monitoren, opsporen, analyseren en erop reageren.

Sophos creëert herverkoopbare MDR-diensten door Rook Security's mogelijkheden voor bedreigingsdetectie, onderzoek en respons te combineren met het recent verworven DarkBytes-technologieplatform. Sophos zal de nieuwe MDR-diensten leveren via het netwerk van ongeveer 47.000 channel partners wereldwijd.

De IT-security specialist heeft voorts de bedoeling de gesynchroniseerde beveiligingstechnologie en het productportfolio in lijn te brengen met de 24/7-diensten van Rook Security voor MDR-klanten.

Experts van Rook Security zullen dan ook het beveiligingsgedrag van klanten kunnen beoordelen om te zorgen voor optimale beleidsconfiguraties voor Sophos-producten op verschillende locaties.

Meer info: 00-31/162.480.240 of http://www.sophos.com.