We People nieuwe naam in event-consultancy

Start-up Analog People B.V. begeeft zich op de markt van de strategische event-consultancy. Bedoeling van het nieuwe agentschap is bedrjiven en organisaties bij te staan om unieke momenten en interacties te creëren, gebaseerd op hun DNA. De starter verzorgt zijn activiteiten onder de merknaam We People.

We People wil in de eerste plaats een strategisch adviseur en een sparring partner zijn voor bedrijven en organisaties die via unieke momenten een intensere connectie met hun klanten willen opzetten.

Het helpt hen nieuwe inzichten te ontdekken, een strategische aanpak en creatieve concepten te ontwikkelen of een evenement te organiseren. Centraal daarbij staan het DNA en de waarden van de opdrachtgever.

We People, dat kantoor houdt in de Ghelamo Arena, werkt voor de concrete organisatie en event-communicatie samen met een reeks partners, waaronder Goosebump Events, Color Club en Porta Mundi.

Exacte coördinaten van We Peope: 9000 Gent, Ottergemsesteenweg Zuid 808 B.41. Telefoon: 0475/20.35.00. URL: http://wepeople.be.