Internationale IT-branche-organisatie CompTIA lanceert Benelux-community

CompTIA (Downers Grove, Illinois), één van de grootste associaties van technologiebedrijven ter wereld, heeft een nieuwe open community gelanceerd. De Benelux Business Technology Community focust op het helpen van tech-bedrijven en professionals in de Benelux.

Met deze community biedt CompTIA inzichten, hulpmiddelen en netwerkmogelijkheden aan organisaties en individuen die actief zijn in de technologiesector binnen deze regio.

Volgens CompTIA zal de technologiesector in de Benelux dit jaar een omzet realiseren van 75 miljard euro (+ 4%).

De internationale IT-branche-organisatie ziet vooral groeikansen in de verkoop van hardware en software, dienstverlening, telecommunicatie en opkomende technologieën. De technologiesector in de Benelux is gezond en ontwikkelt zich snel. Toch had de regio tot op heden geen vendor-neutrale community.

CompTIA heeft de Benelux Business Technology Community opgericht in samenwerking met een grote groep tech-bedrijven en -organisaties uit de Benelux waaronder SBIT Hospitality Services B.V., Channel Media Europe, IT Resellers Group, Citrix, Portland Europe, Sophos, Continuum, Solarwinds MSP en TPEX International.

Meer info: http://www.comptia.org.