Basware ontvangt "Co-Sell Ready"-status van Microsoft

Basware Belgium N.V. (Erembodegem) heeft binnen het Microsoft One-partnerprogramma de "Co-Sell Ready"-status ontvangen. Bouwend op zijn status als Microsoft Gold-partner is Basware nu onderdeel van een select gezelschap onafhankelijke software vendors die door Microsoft voor joint sales, support en go-to-market-initiatieven zijn verkozen.

Basware gaat meteen aan de slag met de wereldwijde verkoopsorganisatie van Microsoft, Dynamics 365 Finance & Operations- en Business Central-partners, om zo de adoptie van source-to-pay-oplossingen te laten groeien.

Basware zal op specifieke klantmogelijkheden met Microsoft-verkoopsteams en -partners samenwerken.

Basware-apps, waaronder Procurement, Accounts Payable Automation, e-Invoice Sending and Receiving en CloudScan, zijn beschikbaar via Microsoft AppSource.

Microsoft is in 2016 met de "Co-Sell Ready"-status begonnen om zo begrijpelijke verkoop- en marketing support voor een geselecteerd aantal partners beschikbaar te stellen. Om hiervoor in aanmerking te komen, dienen bedrijven over klantreferenties te beschikken die succesvolle projecten hebben gerealiseerd, aan bepaalde prestatie-eisen te voldoen en technische- en verkoop assessments met goed gevolg afleggen.

Meer info: 053/60.11.11 of http://www.basware.be.