Advisum overgenomen door CNT Management Consulting

CNT Management Consulting, een toonaangevend SAP-consulting bureau in Oostenrijk en Duitsland, breidt zijn zakelijke activiteiten uit naar de Benelux en Frankrijk. Om die reden werd het Belgische adviesbureau Advisum (Lummen) overgenomen.

CNT wordt geleid door Kurt Huysmans, oprichter van Advisum, en Michael Tschernko. Wat betreft de uitvalsbasis werd gekozen voor de Corda Campus in Hasselt vanwege de moderne infrastructuur, de aanwezigheid van goed opgeleide jonge talenten en de uitgebreide ervaring met bestaande SAP-projecten. Het eigen meertalige team van CNT kan vanuit Hasselt verspreid over de hele grensregio werken.

CNT zal blijven focussen op life sciences in de Benelux en Frankrijk, maar wil ook voet aan de grond krijgen in andere sectoren.

De verwachting is dat de Belgische vestiging de komende vijf jaar fors zal groeien door het enorme potentieel aan producten en diensten voor de naderende digitalisatiegolf. Ook het personeelsbestand moet stijgen van tien naar meer dan dertig consultants.

Meer info: http://www.cnt-online.com.

Meer sectornieuws

Agenda