Insurtech start-up UnderCover verruimt scope en wijzigt naam

Insurtech start-up UnderCover N.V. (Leuven) breidt zijn activiteiten uit en verandert zijn naam in thewave N.V. Missie van thewave is zijn diepgaande know-how op het gebied van verzekeringen met verregaande inzichten in opkomende technologieën te combineren.

Bedoeling is digitale oplossingen op maat van de verzekeringssector te bedenken, ontwikkelen en integreren.

Thewave, een dochter van verzekeringsadviseur Ensur N.V. (Brussel), commercialiseert sinds oktober 2018 een eigen applicatie voor de verzekeringssector, UnderCover genaamd. De applicatie draait op een uniek algoritme en stelt makelaars in staat om hun klanten te helpen berekenen in welke mate hun bezittingen beschermd zijn tegen diverse calamiteiten.

Om in te spelen op de toenemende vraag naar technologie breidt thewave de scope van zijn activiteiten uit. In de toekomst zal het bedrijf zijn know-how op verzekeringsvlak combineren met verregaande inzichten in opkomende technologieën zoals artificiële intelligentie (AI), cognitive robotics, connected ecosystems, reference architecture en het Internet of Things.

Thewave spitst zich voortaan toe op het kopen en configureren van bestaande oplossingen, het integreren van partneroplossingen in klantenplatformen en het leveren van technisch advies zoals functionele analyse, architecturaal advies en IT-project management.

Omwille van de verruiming van zijn scope ruilt thewave zijn status van actief lid van het B-Hive ecosysteem sinds 2017 in voor die van associate partner.

Meer info: https://undercover.ensurtech.be.