SecureLink volledig in handen van Orange

Orange heeft op 9 juli j.l. de overname van Europees cybersecurity provider SecureLink N.V. (Wommelgem) afgerond. Sinds de ondertekening van een overeenkomst met investeringsfonds Investcorp in mei 2019, verkreeg de Franse telecom-operator de goedkeuring van de autoriteiten om de transactie af te ronden.

Orange legt voor de overname van SecureLink 515 miljoen euro op tafel. Met meer dan 660 werknemers rapporteerde SecureLink in 2018 een omzet van 248 miljoen euro. Vandaag bedient het bedrijf meer dan 2.100 klanten uit een breed scala van industrieën.

SecureLink biedt zijn klanten gespecialiseerde diensten op het gebied van cyber-veiligheidsadvies, beveiligingsonderhoud en 24-uursondersteuning door zijn Cyber Security Operations Centers (CyberSOC’s). Daarnaast biedt het bedrijf geavanceerde detectie- en responsmogelijkheden ten tijde van een incident.

Samen met zijn vier CyberSOC’s heeft SecureLink teams in Zweden, België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en Noorwegen.

Meer info: 03/641.95.95 of http://www.securelink.be.