Credit management-bedrijf Mail to Pay opent kantoor in Antwerpen

Het Nederlandse credit management-bedrijf Mail to Pay B.V. (Alblasserdam) heeft een kantoor in Antwerpen geopend. Bedoeling is aldus de Belgische klanten beter te ondersteunen en het klantenportfolio uit te breiden.

De opening van een vestiging in België is de eerste stap in de internationaliseringsstrategie van het bedrijf. In de komende jaren wil het bedrijf verder internationaliseren met als uiteindelijke doel door te groeien tot een Europese speler op de credit management-markt.

Mail to Pay positioneert zich in de markt als een disruptor met een doorgedreven klemtoon op automatisering. Op dit ogenblik verwerkt het ISO 27001 gecertificeerde bedrijf meer dan tien miljoen betaalverzoeken op jaarbasis. Deze betaalverzoeken worden door slimme algoritmes verstuurd via e-mail, SMS, chat, print en interactive voice. Het bedrijf zal voor zijn opdrachtgevers dit jaar meer dan 1 miljard euro innen via derdengelden..

Mail to Pay werkt inmiddels vooral voor bedrijven als energieleveranciers, drinkwaterleveranciers, woningcorporaties, web-winkels, (zorg-)verzekeraars, (semi-)overheidsinstanties en incassobureaus.

De kantoren van Mail to Pay B.V. bevinden zich te 2600 Antwerpen, Borsbeeksebrug 34. Telefoon: 03/747.91.12. URL: https://www.mailtopay.nl/be.