Nieuw funding agency van start in Gent en Antwerpen

The Harbour C.V.B.A. is een nieuw funding agency dat ontstond uit crowdlending-platform WinWinner. Oprichters Aelbrecht Van Damme en Matthias Browaeys hebben verschillende jaren ervaring met ophalen van financiering voor ondernemingen. The Harbour spitst zich toe op start-ups en scale-ups.

Voor The Harbour is het meest essentiële bij financiering de match tussen ondernemers en investeerders. Hoewel het agentschap financiering bij onder meer banken, de crowd en PMV ophaalt, ligt de focus op kapitaalsinvesteerders.

Intussen zitten al een honderdtal gescreende investeerders in het netwerk van het funding agency dat, net als WinWinner, mede mogelijk werd gemaakt door start-up investeerder Jonas Dhaenens (Combel).

The Harbour selecteert op basis van know-how, netwerk en meerwaarde voor de onderneming. De match tussen ondernemer en investeerders primeert, zoals gezegd, boven de investeringsvoorwaarden. Recent begeleidde The Harbour de kapitaalsronde van HR-tech start-up Human Reef.

The Harbour gaat van start met kantoren in Gent en Antwerpen. De opening van een kantoor in West-Vlaanderen staat in de planning. Het hoofdkantoor van het funding agency bevindt zich te 9000 Gent, Port Arthurlaan 11. Telefoon: 0494/58.22.24. URL: https://www.theharbour.be.