Proman opent eerste uitzendkantoor in Limburg

Proman Vlaanderen heeft in Genk zijn eerste uitzendkantoor geopend. Proman, de vierde grootste speler in Frankrijk op vlak van interim, is sinds eind 2018 hoofdaandeelhouder van executive search-specialist Railto Recruitment N.V. (Niel).

Bedoeling van Proman is in Vlaanderen een netwerk van gespecialiseerde uitzendkantoren uit te bouwen, met focus op knelpuntberoepen.

In de komende maanden zou Proman in elke Vlaamse provincie een uitzendkantoor openen. Die zullen zich voornamelijk toespitsen op commerciële, hoger opgeleide administratieve, technische en ingenieursprofielen. Specifieke aandacht gaat ook naar 50-plussers.

De Proman-groep, die dit jaar de omzetkaap van 2 miljard euro zal overschrijden, telt vandaag meer dan 450 kantoren in tien landen. In België was de groep al bedrijvig onder de merknamen LEM Interim met uitzendarbeid in Wallonië (sinds 2016) en Proselect, werving en selectie in Brussel en Wallonië (sinds eind 2017).

Het eerste kantoor van Proman Vlaanderen bevindt zich te 3600 Genk, C-Mine Crib Incubator. Telefoon: 089/20.17.27. URL: https://proman.be.

Meer sectornieuws

Agenda