Metis Supplements haalt tweede internationale design award

Metis Supplements N.V. (Edegem), lid van accelerator Start it @KBC, heeft in primeur voor de Belgische farmaceutische en voedingssupplementenmarkt een tweede design-award binnengehaald, met name de Britse D&AD Award. De start-up werd enkele maanden terug in Chicago al gelauwerd met de Dieline Design Award.

Metis maakt hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen. Het bedrijf gebruikt alleen natuurlijke, krachtige én wetenschappelijk bewezen elementen in effectieve doses. Bovendien worden de voedingssupplementen van het bedrijf uitsluitend in apotheken verkocht.

Het assortiment van Metis bestaat uit drie formules: Energy, Sleep en Beauty. Alle drie hebben ze hun unieke nummer en kleur ter herkenning. De Energy-formule bevat een hoge dosis aan ginseng, die meer focus geeft en helpt tegen stress. De Sleep-formule werkt met een unieke combinatie van valeriaan en eschscholcia, die beter doet in- en doorslapen. De Beauty-formule, ten slotte, bevat bamboo, olijfbladextract en andere bouwstoffen. Deze bestanddelen zorgen samen voor minder haaruitval bij vrouwen, voller haar en sterke nagels.

Metis pakt uit met een uniek verpakkings-design voor zijn voedingssupplementen. Het opteerde voor een duurzame glazen beker in de vorm van een traditionele maatbeker, dit alles samen met een strakke verpakking en etikettering. Via design streeft Metis een verbetering van de effectiviteit na. Door een modern design poogt het bedrijf te vermijden dat de potjes in de kast verdwijnen maar net op de keukentafel tereicht komen, met een grotere therapietrouw tot gevolg.

Meer info: 03/289.94.39 of http://www.metissupplements.com.