Legrand: nieuwe energiezuilen en vloerdozen

Legrand Group Belgium N.V. (Diegem) pakt uit met nieuwe energiezuilen en vloerdozen voor het hedendaagse woon- en werkinterieur. De modulaire oplossingen zijn 100% compatibel met de vereisten van de moderne, flexibele werkplek en de informele, publieke ruimte.

Het nieuwe gamma (mini-)zuilen bundelt innovatie, montagegemak en esthetiek. Het assortiment omvat een breed aanbod, waarin alle zuilen dankzij ingenieuze accessoires - zoals  TV-support, signalisatie-panel, tafelblad en -voet met of zonder wielen, flexibele Ovaline-slang - vele nieuwe gebruiksmogelijkheden oplevert.

De zuilen zijn afgewerkt in hedendaags wit, aluminium en zwart. Ze zijn beschikbaar in snap-on en een universele versie. Er zijn zuilen met 1, 2 en 4 compartimenten.

Zowel de nieuwe standaard IK-4 vloerdozen met tapijtrand of de verzonken met markeerrand passen in alle vloertypes (beton- of technische vloer) en kunnen naadloos met elk type van vloerafwerking worden gecombineerd. De aantrekkelijke vormen met diverse afwerkingen maken ze geschikt voor verschillende configuratiemogelijkheden, toe te rusten met contactdozen, data- of andere aansluittechnieken afhankelijk van de wensen van de gebruiker.

Afhankelijk van de toepassing en de beschikbare hoogte in de vloer kan het schakelmateriaal horizontaal (12, 18 of 24 modules) of verticaal (8, 12 of 16 modules) worden geïnstalleerd.

Meer info: 02/701.17.11 of http://www.legrand.com.