RACS breidt oplossing uit ten behoeve van installatiebedrijven

Met RACS Technical lanceert RACS N.V. (Terhagen), onderdeel van UniPartners Group N.V., een software-oplossing die middelgrote bedrijven helpt om hun werkprocessen efficiënt te organiseren en makkelijk op te volgen.

RACS, een gevestigde partner voor bedrijven actief in service management, dienstverlening en real estate, is gekend voor zijn software-oplossing die het financieel beheer van grote bedrijven met complexe werkomgevingen optimaliseert en inzichtelijk maakt. Thans verruimt het bedrijf zijn oplossing met een product service die zich specifiek richt naar installatiebedrijven (elektriciteit, sanitair, beveiliging, ...).

RACS Technical slaat de brug tussen financiële bedrijfs-software en toegepaste ERP-functionaliteiten. De applicatie draait in de cloud. Het product is volledig afgestemd op de specifieke informatiebehoeften van technische dienstverleners.

RACS werkte hiervoor samen met zusterbedrijf Instrumelec (Quaregnon) dat eind vorig jaar binnen de UniPartners Group werd geïntegreerd.

Meer info: 03/230.15.55 of http://www.racs.be.

Meer sectornieuws

Agenda