Adviesbureau DuPont Sustainable Solutions verzelfstandigd

Met de steun van de Zwitserse investeringsmaatschappij Gyrus Capital (Genève) werd DuPont Sustainable Solutions (DSS) verzelfstandigd als mondiaal adviesbureau voor operationeel management. Het nieuwe bedrijf biedt innovatieve oplossingen die klanten in staat stellen hun medewerkers en bedrijfsmiddelen te beschermen, de effectiviteit van hun bedrijfsvoering te verbeteren, sneller te innoveren en de vaardigheden van hun werknemers verder te ontwikkelen.

DuPont Sustainable Solutions werkte ruim vijfig jaar onder de vleugels van DuPont. DSS behoudt de rechten op alle intellectuele eigendom met betrekking tot de diensten die het verkoopt. Het blijft gedurende een vastgestelde periode voorts gebruik maken van het logo, de vestigingen, capaciteiten en middelen van DuPont.

DSS, met hoofdkantoor in Genève, heeft veertig vestigingen wereldwijd. Het heeft regionale hoofdkantoren in Singapore, Sao Paulo en Wilmington (Delaware). Momenteel telt het bedrijf, dat uitbreiding van zijn geografische aanwezigheid in het vooruitzicht stelt, meer dan 900 medewerkers.

De kantoren van DSS Sustainable Solutions Belgium B.V.B.A. bevinden zich te 2800 Mechelen, Kardinaal Mercierplein 2. Telefoon: 0474/977.565. URL: https://www.consultdss.com.