Revolut haakt wagonnetje opnieuw bij Visa aan

Fintech-bedrijf Revolut (Londen) sluit een nieuwe overeenkomst met het beursgenoteerde Visa om zijn activiteiten wereldwijd te kunnen uitbreiden. Dankzij het partnership met Visa zal Revolut zijn producten in vijf nieuwe regio's kunnen aanbieden. Aldus boort het bedrijf 24 nieuwe markten aan waardoor het in totaal in 56 markten actief zal zijn.

Tijdens deze expansie zal Revolut, conform de overeenkomst, voornamelijk Visa-kaarten uitgeven.

Revolut biedt consumenten een uittgebreid aanbod van financiële diensten via een mobiele applicatie, waaronder koerswisselingen, budgettering, P2P-betalingen, die ook allemaal aan een Visa-kaart zijn gelinkt.

Voortbouwend op het succes van hun bestaande overeenkomst in Europa, zal Visa Revolut in eerste instantie van start gaan in Australië, Brazilië, Canada, Japan, Nieuw-Zeeland, Rusland, Singapore en de Verenigde Staten, gevolgd door Argentinië, Chili, Colombia, Hongkong, India, Indonesië, Korea, Maleisië, Mexico, de Filippijnen, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Taiwan, Thailand, Oekraïne en Vietnam.

Als alternatief voor digitaal bankieren, begon Revolut in 2017 met het uitgeven van Visa-kaarten aan zijn klanten in Europa.

Meer info: 02/205.81.11 of http://www.visa.be.

Meer sectornieuws

Agenda