We Invest lanceert franchise-model in heel België

Vastgoed scale-up We Invest Real Estate B.V.B.A. (Oudergem) lanceert zijn vastgoed-franchisemodel in heel België. In het eerste kwartaal testte het bedrijf het model succesvol uit bij een tiental vestigingen. Nu rolt We Invest het model over het hele grondgebied uit om dat tegen eind 2020 volledig te bestrijken.

Het We Invest-model is gericht op de digitalisering en transformatie van het klassieke type vastgoedkantoor. De aanpak zorgt ervoor dat franchisenemers en makelaars enerzijds hun bedrijf kunnen ontwikkelen en moderniseren, anderzijds hun werk kunnen vergemakkelijken.

Het model gaat uit van het menselijke aspect op alle niveaus van het agentschap (relationeel, structureel en procesmatig). Het helpt om de klanttevredenheid en de groei van het franchisekantoor te maximaliseren.

We Invest is gespecialiseerd in het in contact brengen van professionele verkopers (projectontwikkelaars), particulieren (eigenaars-verkopers) en/of kopers (bewoners en investeerders). De scale-up staat ten dienste van de makelaars van de franchisekantoren.

De innovatieve benadering voor het model van een gedifferentieerd makelaarskantor is gericht op het menselijke aspect, nieuwe technologieën en innovatieve marketing. Dat komt tot uiting in de structuur van We Invest en in zijn activiteiten. We Invest creëerde immers een tweeledige structuur: op het eerste niveau bevindt zich het backoffice team (juristen, marketeers,  IT, coaches, ingenieurs, ...), op het tweede niveau bevindt zich het franchise-netwerk bestaande uit makelaars die de vastgoedtransacties uitvoeren.

We Invest telt momenteel tien vastgoedagentschappen, met een breed geografisch bereik in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Meer info: http://www.weinvest.be.

 

Meer sectornieuws

Agenda