Start it @KBC in zee met BLCC en KBC Londen

Accelerator Start it @KBC bundelt, ondanks de aanhoudende onzekerheid rond de Brexit, de krachten met BLCC (Belgian-Luxembourg Chamber of Commerce in Great Britain) en KBC Londen om startende ondernemers te helpen om het Kanaal over te steken. Ook Britse start-ups en scale-ups die de omgekeerde beweging maken, kunnen op ondersteuning rekenen.

Groot-Brittannië blijft hoedanook een razend interessante markt voor Belgische start-ups en scale-ups. Als vijfde grootste economie ter wereld, heeft de Britse markt nog heel wat te bieden. Zeler op B2C-vlak liggen er enorme opportuniteiten, meent men bij Start it @KBC.

Belgische start-ups en scale-ups uit eender welke sector kunnen bij de Belgian-Luxembourg Chamber of Commerce in Great Britain terecht voor praktische ondersteuning: werkruimtes, vergaderzalen, business lounges in het hart van Londen, … BLCC en KBC London zorgen ook voor financieel-, HR- en marktadvies over de Britse markt. De start-ups en scale-ups kunnen ook rekenen op begeleiding om de hindernissen die de Brexit opwerpt, te overwinnen: importtarieven, contracten, douaneformaliteiten, aanwervingen, …

De samenwerking tussen Start it @KBC, BLCC en KBC Londen werkt in twee richtingen. Wat BLCC en KBC London doen voor Belgische start-ups en scale-ups die het Kanaal oversteken, doet Start it @KBC voor hun collega’s die het vasteland willen verkennen. Ze kunnen bij de accelerator terecht voor workshops en de expertise van het hele netwerk van Start it @KBC om hun start-up op de Belgische markt te lanceren.