Flokk lanceert twee nieuwe bureaustoelen

Het Noorse Flokk (Oslo), producent van ecologisch en ergonomisch kantoormeubilair, stelt twee verbeterde bureaustoelen voor, met name de RH New Logic en de HÅG Creed.

De RH New Logic is een vernieuwde en verbeterde versie van de RH Logic-stoel. In de nieuwe uitvoering zijn er nog meer instellingsmogelijkheden dan voorheen (neksteun, rugsteun, zitvlak, ...). De nieuwe stoel bestaat bijna volledig uit gerecycleerde materialen.

De HÅG Creed is een combinatie van twee reeds bestaande stoelen, waaronder de HÅG Credo/H04, de best verkopende bureaustoel ooit in Scandinavië. In 1984 gold de stoel als revolutionair omdat hij als eerste stoel een rugleuning had die niet enkel achterwaarts maar ook voorwaarts met de gebruiker mee beweegt. Dankzij een speciaal mechanisme (Balance Movement Mechanism) volgt de nieuwe stoel nu elke positieverandering, hoe klein ook. Op die manier wordt de gebruiker aangemoedigd om zijn benen te bewegen terwijl hij werkt, waardoor hij meer energie en focus behoudt.

De twee nieuwe stoelen zijn volledig te personaliseren volgens smaak en specifieke behoeften.

Het Scandinavische Flokk is een toonaangevend speler in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van kantoormeubilair. Het zet al sinds de jaren '80 in op ecologisch en ergonomisch design.

Flokk is eigenaar van de merken HÅG, RH, Giroflex, BMA en RBM. Het bedrijf, dat sinds 2017 een kantoor in België heeft, verkoopt zijn producten in ons land via ruim honderd verdelers.

Meer info: 0800/82.614 of https://www.flokk.com.