Gucopia pakt uit met Groupon voor ondernemers

Gucopia V.O.F. (Zemst) lanceert het gelijknamig digitaal platform dat KMO's de kans biedt om hun aankoopkosten te drukken. De "Groupon voor ondernemers" brengt voor KMO's permanente kortingen bij leveranciers binnen bereik.

Kleinere bedrijven betalen vandaag minstens de helft meer voor o.a. kantoormateriaal, multimedia, tankbeurten en telecom dan grote internationale bedrijven, zo luidt het.

Inmiddels besloten al ruim 350 KMO's om gebruik te maken van het Gucopia-platform voor hun bestellingen bij leveranciers als Staples, Telenet, BMW, HP en Esso.

Groot verschil met klassieke groepsaankopen is dat een KMO niet op de bestellingen van andere KMO's hoeft te wachten om korting te krijgen.

Laura, de digitale virtuele office manager van Gucopia, trekt ook tijdig aan de alarmbel als budgetlimieten worden overschreden, ook van individuele werknemers.

Gucopia werkt intussen al volop aan oplossingen met artificiële intelligentie (AI). Bedoeling is binnenkort ook autonoom denkende voorraadkasten te lanceren.

Meer info: 0478/28.74.67 of http://www.gucopia.com