WDPE lanceert modulair plug & play-zwembadconcept

WDPE B.V.B.A. (Bilzen), dat innovatieve en duurzame oplossingen in kunststof ontwerpt voor de industrie, de bouw en zwembaden/vijvers, lanceert een uniek concept van hoogwaardige modulaire plug & play-zwembaden/vijvers voor zwembadinstallateurs en tuinaanleggers.

 WDPE kan hiervoor terugvallen op een jarenlange ervaring in het vervaardigen van kunststoftanks op maat voor de industrie en de bouwsector. Het bedrijf ontwerpt en maakt kunststof PE-putten en -tanks met Benor-label voor zowel private als openbare infra/aqua-werken.

Het zwembad wordt in samenspraak met de eindklant, tuinarchitect of aannemer van het project ontworpen en vervolgens in het WDPE-atelier in Bilzen gebouwd.

WDPE spitst zich vooral toe op zwembadinstallateurs en tuinaanleggers die op zoek zijn naar een partner met de nodige know-how van kwaliteitsvolle maatwerkzwembaden en de eventuele integratie van alle technieken dankzij het plug & play-principe.

De zwembadplaatser wordt zodoende van leidingen en techniek ontzorgd. Alle wateraansluitingen en leidingen worden in het atelier reeds gemonteerd aan de kuip of het monoblock. Daarna worden de trap, de eventuele "plage" (zit-lounge in het bad), rollluik, onderwaterverlichting, ... geplaatst.

Alle technieken, gaande  van filtratie, sturing, waterbehandeling, automatisatie, ... worden in één prefab-unit ingebouwd. Zo komen er op de werf slechts twee modules aan, met name de monoblock met alle voorzieningen en de prefab-unit met alle technieken.

Meer info: 089/812.109 of https://www.wdpe.be.