Start it @KBC sluit samenwerking met HubSpot

Accelerator Start it @KBC knoopt een samenwerking aan met HubSpot. Het software-platform van het technologiebedrijf geeft start-ups niet alleen de mogelijkheid om processen te automatiseren, maar verleent hen ook beter inzicht in klantervaringen.

Zo kunnen ze sneller schalen en zijn ze gewapend om de concurrentie met de grote corporates aan te gaan. Hubspot brengt marketing, sales en klantinzichten in één tool samen.

De start-ups die deel uitmaken van Start it @KBC krijgen tot 90% korting op de software van HubSpot voor marketing, sales en services (de CRM-software is gratis voor alle gebruikers). Ze kunnen ook webinars volgen via het HubSpot-platform en een beroep doen op de expertise van het snel groeiende bedrijf: real-time suggesties om hun SEO te verbeteren, tips om beter te reageren op sociale media, automatisch gepersonaliseerde follow-up van klanten, ...

Elixir Solutions, een "afgestudeerde" start-up uit de Start it @KBC-community én partner van HubSpot, zal de oprichters ondersteunen om het maximale uit het HubSpot-platform te halen.

Meer info: http://www.startit.be.