Insights Wizards levert tijdelijk research-, data- en insights-expertise

Wim Hamaekers, ex-managing partner marktonderzoeksbureau Haystack en Esomar-representative voor België, en Jasper Scheir, ex-managing partner Haystack en oudgediende van Censydiam en Douwe Egberts, lanceren met Insights Wizards een platform dat bemiddelt tussen bedrijven - die hun insights-werking willen versterken - en getalenteerde free-lancers.

Bedrijven zijn meer dan ooit op zoek naar hoe ze in een steeds snellere en complexe wereld relevant kunnen blijven. Hiervoor zijn insights-afdelingen en insights-profielen in het leven geroepen. Die blijken niet altijd over voldoende mankracht te beschikken op piekmomenten, wat vaak resulteert in een vraag naar tijdelijke invulling of versterking van hun research-, data- of analyse-activiteit.

Insights Wizards biedt de beste match tussen opdrachtgever en free-lancer omwille van de kennis van de noden van de eerste en de vaardigheden van de tweede.

Overigens ondersteunt Insights Wizards de free-lancers met de kennis uit zijn verzamelde netwerk. Indien nodig wordt in coaching voorzien.

De dienstverlening van Insights Wizards mikt ook op kleinere bedrijven.

Het Insights Wizards-netwerk telt momenteel een 25-tal ervaren free-lancers, zowel strategische als meer technische profielen. Ook verschillende sectoren - van FMCG over media tot finance - zijn vertegenwoordigd.

Meer info: https://insightswizards.be.