Parked automatiseert betalend parkeren op openbare weg

Start-up Parkd (Antwerpen) ontwikkelde een innovatieve en gepatenteerde parkeeroplossing die door connected car data automatisch registreert wanneer een wagen in een betalende zone parkeert en waneer deze vertrekt. De parkeerkosten worden volledig automatisch verrekend, tot op de minuut nauwkeurig.

Parkeerboetes zijn hiermee verleden tijd, de werknemers besparen tijd en ook de administratieve rompslomp voor bedrijven verdwijnt.

Parkd dekt intussen de volledige Nederlandse markt en heeft ook zijn zinnen gezet op de rest van Europa.

Tot voor kort richtte Parkd zich vooral op de track & trace-sector. Zo heeft het partnerships lopen met wereldspelers als Webfleet Solutions, Verizon Connect en Fleet Complete maar ook met lokale spelers als RAM, MyFMS en Suivo.

Bedrijven met één van de track & traces in hun auto's kunen zich in enkele minuten on-line op de Parkd website registreren.

In Europa alleen zijn er momenteel nog minstens 81 miljoen geconnecteerde auto's. Vandaar dat Parkd zijn blikveld verruimt en zijn pijlen nu ook richt op drie andere sectoren, met name autoverhuurbedrijven, leasing-bedrijven en automerken.

In 2020 start Parkd pilots op met zowel één van de grootste leasing- als autoverhuurmaatschappijen van Europa.

Meer info: 0477/51.21.63 of https://parked.com