MIXvoip voortaan compatibel met Microsoft Teams

Cloud telefonie-aanbieder MIXvoip B.V.B.A. (Brussel) integreert zijn Cloud PBX en SIP Trunking services voortaan met MS Teams, het Office 365-samenwerkingsplatform van Microsoft.

Klanten kunnen zodoende gebruik maken van de communicatiefuncties van Microsoft én van de telecom-diensten van MIXvoip. Ze kunnen bovendien hun bestaande systemen en toestellen (Polycom, Yealink, Mitel, Snom, Innovaphone, ...) behouden.

De volledige integratie is, zoals gezegd, ook beschikbaar voor bedrijven die over een ander telefoonsysteem beschikken via de MIXvoip SIP Trunking services.

Het in 2008 opgerichte MIXvoip is een Luxemburgs bedrijf dat zich specialiseert in informatica en telefonie. Begin 2018 zette het bedrijf een internationaliseringsstrategie op met de opening van kantoren in België (Brussel) en Duitsland (Trier). MIXvoip, dat een zestigtal medewerkers telt, heeft momenteel 2.800 professionele klanten.

De kantoren van MIXvoip B.V.B.A. zijn gevestigd te 1070 Brussel, Researchdreef 12. Telefoon: 02/342.42.70. URL: https://www.mixvoip.com.