125 Limburgse bedrijven ontdekken kracht van netwerken

Op 20 en 21 november 2019 organiseert Kortrijk Xpo, in samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel Limburg, de eerste editie van het Limburgse netwerk-event "Bedrijvennetwerkdagen". Dit gloednieuwe B2B-event biedt een uniek overzicht van 125 Limburgse bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein- & groothandel, transport als de bouw- en dienstensector. Zij presenteren er hun nieuwste producten, diensten en strategieën met als doel nieuwe partners te ontmoeten en samenwerkingen binnen de Limburgse regio te realiseren.

De eerste editie van de Limburgse "Bedrijvennetwerkdagen" wordt op 20 november om 13.00 u officieel geopend in Hasselt Expo door Limburgs gedeputeerde Tom Vandeput.

Naast het netwerken op de beursstanden biedt "Bedrijvennetwerkdagen" ook een programma van gratis workshops en opleidingen aan. Op donderdagavond organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg het inspiratie-event "ZigZag naar 2029". In de namiddag kan men er zijn vragen over innovatie stellen aan de Voka innovatie-ambassadeurs. 

"Bedrijvennetwerkdagen" vindt plaats in Expo Hasselt op 20 en 21 november 2019, telkens van 14.00 tot 21.00 u. Toegang is gratis voor professionals mits voorinschrijving via https://www.bedrijvennetwerkdagen.be