Renault opent eerste "Renault City"-concept store in winkelcentrum Val d'Europe

Samen met de groep Sofibrie (familie Havard) heeft Groupe Renault zijn eerste concept store "Renault City" ingewijd in het winkelcentrum van Val d'Europe in Seine-et-Marne. De 145 m² grote ruimte is zeven dagen op zeven toegankelijk.

De siteverantwoordelijke en vijf ambassadeurs van Renault City wisselen elkaar af om bezoekers aan de hand van een specifiek uitgewerkt fysiek en digitaal parcours te laten kennis maken met de jongste nieuwigheden van het merk Renault.

De concept store telt diverse zones: een tentoonstellingszone met de twee nieuwste modellen met verbrandings-, elektro- en hybride motor, maar ook verscheidene informatiezones zoals de zone "Personalisering en accessoires", toegerust met een digitale configurator.

Bezoekers kunnen er ook verscheidene modellen testen in het bijzijn van een ambassadeur en kunnen de wagen van hun keuze ter plaatse bestellen met de hulp van een commercieel adviseur.

Tot slot krijgen ze in Renault City Val d' Europe ook de kans om nieuwe services uit te proberen. Zo kunnen de ambassadeurs tweedehandswagens via hun tablet voorstellen. Klanten kunnen ook wisselstukken en accessoires bestellen om deze volgens  het "Click & Collect"-principe bij Renault City af te halen.

Meer info: 02/334.78.52 of http://www.renault.be.