Ford opent tweede "Smart Lab" in Waasland Shopping in Sint-Niklaas

Ford Motor Company Belgium N.V. (Brussel) lanceerde in mei in wereldprimeur een "Smart Lab" in Docks Bruxsel in Brussel. Het initiatief, dat inspeelt op het veranderende koopgedrag van automobilisten, krijgt thans een vervolgluik met de versnelde opening van een tweede "Smart Lab" in België, met name in het Waasland Shopping-center in Sint-Niklaas.

Het is inmiddels het vijfde "Smart Lab" ter wereld. Nog voor het jaareinde worden soortgelijke "Labs" geopend in Oslo, Sydney en Shanghai.

Het eerste "Smart Lab" in Brussel wordt beheerd door FordStore AB Automotive, dat in Vilvoorde en Schaarbeek klassieke concessies uitbaat. Beheerder van het nieuwe "Smart Lab" in Sint-Niklaas is FordStore Waasland Automotive.

De "Smart Lab"-ervaring is ontstaan uit de vaststelling dat het aantal concessiebezoeken met 70% is gedaald. Toch blijft een informele maar fysieke aanwezigheid in deze hypergeconnecteerde wereld op een plaats waar veel mensen voorbijkomen dé sleutel om klanten te winnen.

Door de klant tegemoet te komen en in alle rust "door de showroom" te laten lopen, bereiken FordStore AB Automotive en FordStore Waasland Automotive een groot aantal automobilisten die momenteel geen Ford rijden.

Het "Smart Lab"-proces wil mensen in de eerste plaats informeren en enthousiasmeren voor de producten van Ford.

Meer info: 02/482.20.00 of http://www.nl.ford.be.