Lenovo ThinkCentre M720 tiny-pc maakt grootse indruk

Uitgelicht

Lenovo ThinkCentre is al jaren een begrip in de bedrijfswereld. Wereldwijd werden er al miljoenen van verkocht en je vindt de ThinkCentre-desktops terug in alle professionele sectoren. Een van de opvallendste toestellen in de reeks is de Lenovo ThinkCentre M720q.

Lichtgewicht, zuinig, efficiënt en zo krachtig als een gewone desktop-pc: het zijn maar een paar kenmerken van deze ThinkCentre-reeks. Maar deze kleine desktop valt vooral op door zijn grootte. Lenovo is altijd al trendsetter geweest op het gebied van kleine desktops. En deze kleine desktop klopt de meeste desktopcomputers op vlak van prijs en vooral afmetingen. Klein mag je letterlijk nemen: de compacte behuizing neemt slechts 1l in volume in & meet amper 17,9 cm x 3,65 cm x 18,29 mm. Dat is de grootte van een karton melk.

Verhoogt het gebruiksgemak van de medewerkers

Het toestel biedt veel voordelen in een werkomgeving. Wie dagelijks op kantoor met een computer aan de slag moet, zal versteld staan van de snelheid en processorkracht van deze ThinkCentre  720q Tiny. Hij beschikt over de recentste generatie Intel®-processors van de 9e generatie (in versie Intel Core i7, i5 en i3), en koppelt een SSD-harde schijf (van minimaal 256 GB) aan DDR4-werkgeheugen (tot 32 GB). Kenmerkend aan een SSD-schijf is dat deze veel sneller opstart dan klassieke harde schijven, dus kan de werknemer in een paar seconden zijn computer opstarten, documenten verwerken of mails openen. Dankzij het grote werkgeheugen kunnen enerzijds ook programma’s en apps die veel rekenkracht vergen – denk aan grafische toepassingen – zonder problemen worden geopend en kan de gebruiker anderzijds ook naadloos multitaksen.

De ThinkCentre M720 Tiny is uiteraard uitgerust met meerdere poorten, waaronder HDMI en USB 3.1 van de 2e generatie voor sneller opladen en overdragen van gegevens (tot 10 Gbps) en kan daarenboven 3 beeldschermen simultaan aansturen. Kortom, deze ThinkCentre M720 (Tiny) verhoogt het gebruiksgemak en de user experience waardoor jouw medewerkers efficiënter kunnen werken.

Perfecte keuze voor de IT-afdeling

Maar niet alleen voor de gebruiker is dit een ideaal toestel. Het toestel behoort tot een grotere ThinkCentre M-familie met een Tower, SFF, Tiny en Thin Client, die allemaal op dezelfde structuur gebaseerd zijn. Dat maakt dat je als IT-beheerder vlot in het gamma kan combineren om voor iedere medewerker de juiste Lenovo ThinkCentre-oplossing te voorzien, zonder dat je moet vrezen dat de toestellen niet compatibel werken.

De toestellen zijn ideaal voor zakelijke toepassingen. Een warme werkomgeving of eerder koude loods? Geen probleem voor de ThinkCentre M720q die in elke omgeving is getest (MIL STD 810G gecertifieerd) en betrouwbaar is gebleven. De ThinkCentre M720q is een heel betrouwbaar toestel, waardoor de IT-beheerder van de onderneming minder tijd verliest met interventies en zich kan focussen op de strategische IT-ondersteuning.

Veiligheid boven alles

Het toestel is tevens voorzien van robuuste beveiligingsfuncties zodat de kritieke data van de onderneming steeds goed bewaakt worden tegen verlies. Een voorbeeld om dit te illustreren: elke ThinkCentre M720 Tiny is voorzien van de Lenovo Smart USB Protection. Hiermee kan de IT-beheerder bepalen welke USB-apparaten toegang hebben tot de pc, terwijl tegelijkertijd wordt voorkomen dat malware via de USB-poorten het bedrijfsnetwerk binnendringt. Data worden (automatisch) versleuteld via de Trusted Platform Module (TPM) en een Kensington-slot zorgt ervoor dat de ThinkCentre M720 Tiny ook fysiek beveiligd is en niet zomaar kan worden meegenomen van een bureau.

Sssst, hier wordt gewerkt

Steeds meer moet je als bedrijf rekening houden met de impact op het milieu. Ook op vlak van energiezuinigheid scoort Lenovo goed. Zo behaalde de ThinkCentre M720q Tiny vlot de certificeringen Energy Star® 7.0 en EPEAT™ Gold. En deze minidesktop is bovendien bekroond met het eerste Ultra Low Noise-certificaat ter wereld na grondige tests door het wereldvermaarde keuringsinstituut TÜV Rheinland. Niet onbelangrijk om de geluidsdruk in een landschapsbureau niet nodeloos de hoogte in te jagen. Elke decibel telt immers.

Lenovo service

De progressieve IT-manager die op zoek is naar krachtige, betrouwbare en veilige desktopcomputers vindt een ideale partner in de ThinkCentre M720q. Installeren, implementeren en beheren: het gaat probleemloos in elke kantooromgeving. Bovendien biedt Lenovo je verschillende diensten en garantie-opties om deze investering zoveel mogelijk te ondersteunen en te beschermen.

Black Friday

En we hebben nog beter nieuws. Black Friday komt eraan op vrijdag 29 november. Op deze wereldwijde soldendag hebben we een buitenkansje voor jou. We hebben een volledige én voordelige bundeldeal samengesteld: de ThinkCentre M720q en de ThinkVision TIO 24 monitor samen voor de promotieprijs van amper 685 euro (excl btw) in plaats van 865 euro. Neen, het is geen typefout, maar een duidelijke korting van maar liefst 180 euro! *

Surf voor alle details nu naar de website van Lenovo.

*Aanbevolen prijs vanaf 25 november tot 2 december (of tot de voorraad op is)