Destiny krijgt nieuwe referentie-aandeelhouder

Private equity-bedrijf Apax Partners (Parijs) lost Mentha Capital af als referentie-aandeelhouder van de Destiny Group (Zaventem). Mentha Capital stapte in 2016 in het kapitaal van de aanbieder van veilige cloud-diensten op de B2B-markt.

Naast de fondsen beheerd door Apax zal ook het management team van Destiny een aanzienlijke herinvestering in de transactie doen.

Destiny, opgericht door het broederpaar Daan en Samuel De Wever, telt 220 werknemers in België en Nederland. Het bedrijf dankt zijn sterke groei als cloud telecom operator aan zijn focus op service, zijn opmerkelijke flexibiliteit en de voortdurende uitbreiding van zijn aanbod hoogkwalitatieve diensten.

De oplossingen van Destiny omvatten fixed-line (VoIP) en mobiele telefonie, unified communicatiions (UCaaS), datanetwerken en veilige cloud infrastructuuroplossingen.

Doel van de investering van Apax Partners is Destiny in staat te stellen zijn snelle expansie in de cloud-based unified communications-markt voort te zetten en zijn internationale ontwikkeling te versnellen via een actieve overnamestrategie.

Destiny stevent dit jaar af op een omzet van 65 miljoen euro.

Meer info: 02/401.97.00 of http://www.destiny.be.