Nederlands-Belgische Gullimex breidt uit naar Duitsland

Het Nederlands-Belgische Gullimex B.V. (Borne/Erpe-Mere), leverancier van meetinstrumenten en registratiesystemen, neemt een deel van de klanten van het Duitse Medogen Diagnostika (Marl) over.

De overname is een vervolgstap in de internationalisering van het Twentse Gullimex dat ook een vestiging in België heeft.

Gullimex vermarkt sinds 1981 meetinstrumenten en registratiesystemen voor o.a. ATP-sneltesten en temperatuurmetingen die bijdragen tot procesbeheersing, (voedsel)veiligheid en kwaliteitsverbetering. Het eigen service center verzorgt gecertificeerde kalibratie en reparatie. Vooralsnog concentreerde de dienstverlening zich op de Nederlandse en Belgische markt in de sector Food Industry, Food, Health & Pharma en Transport.

Thans neemt Gullimex in Duitsland de vertegenwoordiging van Hygiena (ATP) van Medogen Diagnostika over. In België en Nederland verdeelde het al de producten van dat merk. Naast de producten van Hygiena levert Gullimex bij onze oosterburen intussen ook de andere vaste merken als Ebro, TempWeb, Trivision en Bellingham&Stanley. De Duitse webship ging begin vorig maand live.

Meer info: 053/80.97.54 of http://www.gullimex.com.