Dell onthult nieuwe producten en software in premium-segment

Dell Technologies onthult nieuwe producten en software in zijn premium Latitude-, XPS- en display-portfolio's. De nieuwste PC's en displays zijn toegerust met kunstmatige intelligentie (AI), 5G en innovatief design. Ze maken het werk en gamen eenvoudiger, intelligenter en plezieriger.

Dell introduceert de Latitude 9000-serie, de ultra-premium productklasse voor professionals. De nieuwe 15" Latitude 9510 PC biedt zakelijke gebruikers wat ze zoeken: een lange batterijduur van meer dan 30 uur, design dat klaar is voor 5G, krachtige audio-features en intelligente productiviteitsverhogende oplossingen.

De Latitude 9510 heet 's werelds meest responsieve en intelligente zakelijke PC te zijn, met de eerste ingebouwde en geautomatiseerde AI-gebaseerde productiviteitstechnologie. De nieuwe Dell Optimizer-software werkt in de achtergrond om vertragingen en frustraties te voorkomen.

Ook nieuw is de XPS 13 die met een modern design gebruikers een prima gebruikerservaring biedt. De "InfinityEdge"-grenzen zijn verkleind zodat de XPS 13 kleiner en dunner is dan ooit tevoren. Met een grotere 16:10 display, biedt het nieuwe 25% helderdere XPS InfityEdge-display meer schermruimte om te multi-tasken en de mogelijkheid alle details van de niieuwe binge-waardige programma's goed te zien. De nieuwe Dell Cinema Guide, een one-stop-shop voor streaming-entertainment, is voortaan beschikbaar voor alle Windows-gebruikers.

Nieuwkomers op display-vlak zijn de Dell 84 4K Interactive Touch Monitor (digitaliseert het whiteboard), de UltraSharp 43 4K USB-C Monitor (gebruikers kunnen de content van vier aangesloten PC's gelijktijdig bekijken), de UltraSharp 27 4K USB-C-monitor met VESA DisplayHRD 400 (biedt de breedste kleurdekking in zijn klasse) en de Alienware 25 Gaming Monitor (gebouwd voor snelheid met 99% sRGB-kleurendekking).

Meer info: http://www.dell.be.